[aankondigingen] Gaida

Victoria Zondervan bloempje665 op hotmail.com
Do Dec 9 22:20:20 CET 2010


Try-out voorstelling Internationale Dansgroep Gaida
 
De Bergense Internationale Dansgroep Gaida treedt op zondagmiddag 19 december 2010 op in het Gaida Danshuis te Bergen. De voorstelling begint om 13:30 uur en zal na een non-stop programma om 14:30 uur eindigen.
 2010 is voor Internationale Dansgroep Gaida een jaar van betekenis. Er is door een jonge groep dansers onder de artistieke leiding van Arian Spaargaren hard gewerkt aan een nieuwe, 60 minuten durende dansvoorstelling. Deze voorstelling is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen. De dansgroep hoopt hiermee een compacte wervelende voorstelling te bieden voor een even compact budget. Zorginstellingen zijn van harte uitgenodigd kennis te nemen van deze nieuwe opzet.


Een minder leuke ontwikkeling is het feit dat de groep in de nabije toekomst haar onderkomen in het Danshuis aan de Prins Hendriklaan zal moeten verlaten. Daarmee verliest de groep een uitstekende danslocatie en opbergruimte voor zo’n slordige 50 kubieke meter kostuums. Naar vervangende ruimte wordt nog gezocht.


Maar Internationale Dansgroep Gaida is geen groep die bij de pakken neerzit. Vandaar dat wij u van harte uitnodigen onze nieuwe voorstelling bij te wonen. De voorstelling geeft een dwarsdoorsnede van het repertoire dat in de afgelopen veertig jaar is opgebouwd. Een uur lang dans en muziek uit Macedonië, Servië, Bulgarije, Israël en Nederland in een wervelend tempo. De voorstelling is gratis toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom!
 
Locatie; Danshuis Gaida, Prins Hendriklaan 43 te Bergen.
Aanvang: 13:30 uur, zaal open: 13:00
Inlichtingen 06-57570264
 		 	   		  
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://mailman.danslink.nl/pipermail/aankondigingen/attachments/20101209/f2e5dcc6/attachment.html>
------------- volgend deel ------------
Een niet-tekst bijlage is gescrubt...
Naam: Poster Gaida Try-out JPG-4.jpg
Type: image/jpeg
Grootte: 248283 bytes
Omschrijving: niet beschikbaar
URL : <http://mailman.danslink.nl/pipermail/aankondigingen/attachments/20101209/f2e5dcc6/attachment.jpg>


Meer informatie over de aankondigingen maillijst